Nové profily Windpower pre nasadenie na stavbe

Optimálne pneumatiky pre nákladné vozidlá pre využitie na stavbách

Bohnenkamp AG z Osnabrücku pred začiatkom najväčšieho veľtrhu bauma 2013 predstavuje kompletnú skupinu produktov pneumatík od Windpower pre stavebné vozidlá Spoločnosť Windpower v ostatných rokoch získala povesť ekonomickej a dlhodobej alternatívy na trhu.

Tento vývoj pokračuje uvedením novej generácie pneumatík série Windpower C52, ktorá pozostáva z WG C52 pre nepoháňané nápravy a z WD C52 pre poháňané nápravy. Optimalizovaný dizajn výrazne hexagonálneho behúňa pneumatiky s dobrými samočistiacimi vlastnosťami je nápadný vďaka otvorenému dizajnu ramena pneumatiky. Takto je zaistená najlepšia možná priľnavosť aj na mäkkom a blatistom povrchu. Gumená zmes zabraňujúca poškodeniu a viacvrstvová kostra pneumatiky chránia predovšetkým hrany pred prerezaním a pred uvoľnením profilu.

Pre nasadenie na a mimo cesty je v ponuke Séria Windpower C28. Pneumatiky Série C28 majú vynikajúcu priľnavosť na najrozličnejších povrchoch. Stabilné rameno pneumatiky zabezpečuje rovnomerný prítlak, kým drážky na profile zabraňujú kameňom zachytávať sa v pneumatike a dokonca podporujú vyletovanie kamienkov. Drážkový profil ponúka najstabilnejšiu jazdu.

Nové profily Windpower pre nasadenie na stavbe