Nachádzate sa tu: Home » LKW pneu » Tlačové správy » Truck Grand Prix 2012

Truck Grand Prix 2012

Približne 180 tisíc kamionistov a nadšencov pretekov aj napriek nepriaznivému počasiu navštívilo pretekársky okruh Nürburgring.

Od 13. do 15. júla 2012 sa ako každý rok o tomto čase zišli na okruhu Nürburgring fanúšikovia pretekov kamiónov.

Podujatie, na ktorom poriadne cítiť vôňu benzínu a k tomu sprievodný program s hviezdami hudobnej a country scény. Okrem iných vystúpili DJ Ötzi, Meg Pfeiffer a Tom Astor.
Po minuloročnej vydarenej premiére sa spoločnosť Bohnenkamp AG tentoraz prezentovala v rámci stánku so 150 m², kde značka Windpower dostala príležitosť ukázať svoje nadšenie pre pretekanie. Všetci záujemcovia, tak veľkí ako aj malí, mohli v "pretekoch pneumatík" dokázať, ako rýchlo a šikovne vedia narábať s pneumatikami Windpower.

Vďaka čomu získala spoločnosť Bohnenkamp a značka Windpower 34 zákazníkov. Okrem toho bola na pláne aj návšteva tímu S.L. Truck Racing Germany Team vytvoreného okolo Heinza-Wernera Lenza a jeho syna Sashu. Pretekársky tím z mesta Plaidt bude tento rok sponzorovať práve Windpower.

Na záver sa chceme poďakovať našim zákazníkom, početným návštevníkom a aj pomocníkom.

Správy