Vydarená premiéra Windpower na Truck Grand Prix!

Od 8. do 10. júla spoločnosť Bohnenkamp AG z Osnabrücku po prvý raz prezentovala pneumatiky Windpower pre nákladné vozidlá pred odbornou verejnosťou na Nürburgringu.

Organizátor ADAC Mittelrhein minulý víkend hostil na Nürburgringu spolu až 210 tisíc návštevníkov. Za skvelého počasia a výbornej nálady boli svedkami skvelého pretekárskeho podujatia, na ktorom Windpower zaznamenal veľký úspech. Mnohé rozhovory s poskytovaním informácií o produktoch zanechali výborný dojem, rovnako ako súťaž "Formel 1-like" vo vymieňaní pneumatík. Počas podujatia mali návštevníci možnosť vyhrať tričká s reklamným sloganom spoločnosti.

EZnačku spoločnosti zviditeľnil trojnásobný majster Európy Heinz Werner Lenz a jeho sympatický rodinný tím z mesta Plaidt, ktorý na seba nosili reklamé predmety so značkou Windpower. Heinz Werner Lenz známy aj pod prezývkou "kráľ okruhov" sa medzi fanúšikmi tešil veľkej popularite, rovnako ako jeho syn Sascha a spolu absolvovali autogramiádu v stánku Windpower.

Henrik Schmudde, marketingový riaditeľ spoločnosti Bohnenkamp AG z Osnabrücku, ktorý sa o produkty spoločnosti strará viac ako päť rokov, zhodnotil zaujímavý víkend veľmi pozitívne: "Bolo to vydarené podujatie, na ktorom sme si užili veľa zábavy. Na vlastnej koži sme mohli pocítiť, že naša značka si úspešne buduje dobré meno. Naším cieľom bolo vzbudiť záujem o produkty a podporiť nášho partnera v predaji pneumatík.
To sa nám podarilo a budeme v tom pokračovať."

Windpower Team Windpower Team
Výmena kolies a la Formula 1 Výmena kolies a la Formula 1