Výstava úžitkových vozidiel IAA 2012

Najväčší svetový veľtrh mobility potvrdzuje svoje vedúce postavenie v odvetví

Výstava úžitkových vozidiel IAA sa konala v Hannoveri od 18. do 27. septembra 2012 už po 64. raz.
Viac ako 260 tisíc návštevníkov z celého sveta a okolo 2 100 novinárov z 56 krajín prispeli k zvýšeniu počtu hostí na svetovom veľtrhu o rovných 9 percent.

Spoločnosť Bohnenkamp AG po prvý raz úspešne vystavila svoju značku Windpower. S viac ako 70 rozličnými profilmi a veľkosťami ponúka táto značka komplexný program pre obúvanie pneumatík nákladných vozidiel. V oblasti miestnej a regionálnej dopravy a stavebnej dopravy sa Windpower za ostatných 6 rokov veľmi dobre etabloval. Ďalším logickým krokom je obsadiť oblasť diaľkovej dopravy. Pred uvededením na trh, ktoré sa predbežne očakáva ku koncu roka, budú tieto pneumatiky testované v diaľkovej doprave, uviedol generálny riaditeľ Bohnenkamp AG Wolfgang Lüttschwager.
Najväčším lákadlom pre návštevníkov bola malá pretekárska dráha s nákladnými autíčkami na diaľkové ovládanie. Na nej mohli návštevníci dokázať svoju šikovnosť a popritom získať skvelé ceny, napr. tričká Windpower.
Ďalšou podstatnou témou sú pre spoločnosť Bohnenkamp AG pneumatiky pre poľnohospodárske stroje. S kolesami od Alliance a BKT boli prezentované riešenia na túto tému.

Chceme sa poďakovať návštevníkom, ktorí nás navštívili vo veľkom počte.
Najbližšia výstava úžitkových vozidiel IAA sa po 65. raz uskutoční v Hannoveri v termíne od 25. 9. do 2. 10. 2014.

Výstava úžitkových vozidiel IAA 2012 Výstava úžitkových vozidiel IAA 2012