Windpower sa angažuje aj pri pretekoch kamiónov

Nadviazanie spolupráce s pretekárskym tímom Race Team Lenz.

Bohnenkamp AG, importér pneumatík Windpower pre nákladné vozidlá a Lenz Race Team s jazdcami Heinzom Wernerom a Saschom Lenzom, sa dohodli na ďalšej spolupráci, ktorá bude zahŕňať rôzne reklamné aktivity, akcie a podujatia počas aktuálnej pretekárskej sezóny. "Cieľom nášho pôsobenia v pretekárskom športe je zvýšiť povedomie o značke Windpower. Preteky kamiónov sú na to ideálnym podujatím, pretože sa tešia veľkej popularite nielen v Nemecku, ale aj v iných európskych krajinách, v ktorých ponúkame sortiment pneumatík Windpower", uviedol Henrik Schmudde, marketingový riaditeľ Bohnenkamp a doplnil: "Po našich prvých skúsenostiach z minulého roka sme sa rozhodli pre tím Lenz, ktorý je vďaka svojej profesionálnej práci ideálnym partnerom produktov Windpower."

Poznávacím znamením tejto spolupráce bude nápis "Windpower" na čelnom skle kamióna tímu Lenz. Spoločnosť z Osnabrücku bude organizovať prezentácie produktov a rôzne podujatia pre zákazníkov na pretekárskych okruhoch a veľtrhoch. Budú k nim patriť aj autogramiády s trojnásobným majstrom Európy a "kráľom okruhov" Heinzom-Wernerom Lenzom z mesta Plaidt a jeho synom Saschom Lenzom. Tieto podujatia vyvrcholia v rámci Truck Grand Prix 2012 od 13. do 15. júla na Nürburgringu.

Nový záväzok