Windpower zanecháva na Truck Grand Prix výraznú stopu

Ťažkou úlohou na Truck Grand Prix na pretekárskom okruhu Nürburgring v roku 2012 bolo zanechať odolné odtlačky pneumatík - dážď totiž veľmi rýchlo odplavil všetky stopy. Že sa to však napriek maximálnym teplotám 15 °C a silným prehánkam dá dosiahnuť, dokazuje vydarené víkendové vystúpenie spoločnosti Bohnenkamp AG so značkou Windpower.

„Napriek nepriaznivému počasiu to pre nás boli tri úspešné dni," zhrnul marketingový riaditeľ spoločnosti Bohnenkamp AG Henrik Schmudde vystúpenie značky pneumatík pre nákladné autá Windpower. „Záujem o našu prezentáciu bol veľmi veľký, mnohým aktívnym a novým klientom sme mohli priblížiť značku Windpower ako aj naše angažovanie sa v pretekoch nákladných áut."

Návštevníci mali viacero možností zasúťažiť si:
V rámci výstavného stánku Windpower sa mohli vodiči kamiónov ako aj ďalší záujemcovia zúčastniť na "Pretekoch pneumatík" a zmerať si sily na prekážkovej dráhe a samozrejme sa informovať o najnovších produktoch od Windpower. Medzitým vystúpil tím S.L. Truck Racing Team na čele s "Kráľom okruhov" Heinzom-Wernerom Lenzom a synom Sashom na veľkom športovom pódiu. Skvelé: Tím Heinza-Wernera Lenza sa postavil na stupne víťazov po pretekoch „Go & Stop“ hneď trikrát. Kým Heinz-Werner a Sascha obsadili medzi pretekármi druhé a tretie miesto, synovec Stephan na modeli Actros s pneumatikami Windpower zvíťazil: Prvé miesto v pretekoch osobných automobilov!

„Napínavé preteky v jedinečnej atmosfére Truck Grand Prix doteraz naši hostia a klienti v takejto intenzite ešte nezažili. Bol to veľmi úspešný víkend, ktorý aj napriek nepriaznivému a chladnému počasiu pocitovo pridal zopár stupňov,“ zavtipkoval šéf marketingu Schmudde a účikovanie značky Windpower na okruhu zhodnotil ako úspech.

športová pneumatika stopa